Negen weken minorKLM vlogen voorbij!

banner

“Daar zit je dan, een nog onbekende tien weken voor de boeg vol met nieuwe dingen. Een ding is zeker: we gaan er iets ‘gaafs’ van maken.” Negen weken geleden opende @Bernolf hiermee de openingsbijeenkomst van @minorklm. Tien fantastisch weken zouden op het programma staan en dat heeft zich dubbel en dwars bewezen! Met een onderwijsvisie die zich beetje bij beetje aanpast kan ik met trots zeggen dat dit een geweldige periode is geweest vol met nieuwe inzichten, kennis, theorieën, ervaringen, maar vooral een groepsgevoel ten top, klasse!

Vandaag stond de laatste bijeenkomst op het programma en we waren vastbesloten er een onvergetelijke dag van te maken! Gister werden er al wilde en grootse plannen opgezet om een minorklm-film te maken met een Green Screen. Als gevolg: vanochtend met een volgeladen kofferbak richting Tilburg om alles op te bouwen. Van improvisatie naar het volgende moment vol improvisatie hebben we verschillende scènes opgenomen voor onze film. Achtergronden werden bedacht en opgezocht en attributen werden overal en nergens vandaan getoverd.

Buddies, veel succes met jullie komende minor en ik weet zeker dat jullie met de kennis en ervaringen van afgelopen negen weken ICT een fantastisch plek kunnen geven in je onderwijs. Keep up the good work!

Dank aan onze geweldige captains @Bernolf Kramer, @Erik Meester en @Stefan van Beurden; prachtig om met jullie te mogen werken en na te kunnen denken over een krachtig middel binnen het onderwijs vorm te geven: ICT.

1558515_601739746581959_1762881828842014377_n