Op het menu: Afstuderen aan de Pabo ‘s-Hertogenbosch

De zomervakantie 2014 loopt ten einde. In het noorden van Nederland zijn de basisscholen aan het begin van deze week gestart en wij, zuid Nederland, starten aankomende maandag 25 augustus. (Midden Nederland start nog een week later.) Aankomend schooljaar staat voor mij in het teken van afstuderen op Fontys Hogeschool Kind en Educatie, Pabo ‘s-Hertogenbosch. Een erg drukke, maar voornamelijk een boeiende tijd voor de boeg!

De afstudeerfase begon eigenlijk al vorig jaar: na het afronden van de hoofdfase. Of nog specifieker: in de hoofdfase. In de hoofdfase ben ik al gaan oriënteren naar de richting om te gaan afstuderen. Door het kiezen en volgen van Fontys minors ben je namelijk al bezig om jezelf te profileren.

Middels dit blog wil ik je de ingrediënten en hun bereidingswijze laten zien die nodig zijn in de keuken om de afstudeerfase op FHKE Pabo ‘s-Hertogenbosch af te ronden en daarmee het diploma ‘leerkracht basisonderwijs‘ binnen te slepen. Ik studeer dit jaar af op een onderzoek naar de mogelijkheden en inzet van ICT binnen de onderbouw van het basisonderwijs, met name in de kleuterklas.

One thought to “Op het menu: Afstuderen aan de Pabo ‘s-Hertogenbosch”

 1. Ontzettend veel succes met je afstudeer project Friso.
  De site ziet er goed verzorgt uit.
  Zijn genoeg buttons die nog gevuld moeten worden uiteraard.
  Zal je (kritisch) blijven volgen als je dat goed vindt. Daar is deze site ook voor bedoeld naar mijn mening (toch)
  Nogmaals succes.
  groetjes
  Huub

Reacties zijn gesloten.